Sušička na ovoce
Postupně, jak se ukazuje v různých nezávislých testech, je vše, co je koupené vlastně něco úplně jiného než to, co si myslíme, že kupujeme. Ovoce je utržené ještě nezralé a dozrává až po cestě, nemá vitamíny a je napuštěno chemickými látkami, které zabraňují rychlé zkáze. Proč tedy nevyužít vlastní zdroje a jednoduchým způsobem nezakonzervovat vlastní zdravé ovoce i s jeho vitamíny bez konzervantů a dalších škodlivých látek?
Pořiďte si sušičku na ovoce, která se dá v kuchyni uložit prakticky na jakémkoliv místě. Jelikož ji použijete párkrát za rok, můžete ji přes rok schovat do sklepa nebo do jiného odkládacího prostoru. Sušit se dá prakticky cokoli od klasických jablek, hrušek přes banány až po ještě více exotické ovoce jako třeba kiwi. V zimě potřebuje tělo spoustu vitamínů, které z čerstvého ovoce nezíská, a tak si nyní můžete udělat pořádnou zásobu.