Partneři:

Nejčtenější

Jak se doma cítit opravdu doma

Domov by měl pro každého z nás znamenat oázu klidu. Mělo by to být místo, kam se utíkáme schovat, uklidnit, kde se cítíme bezpečně. To ale není nic samozřejmého, protože zdaleka ne všude se člověk cítí bezpečně. Styl, který vyhovuje jednomu, nemusí být pro druhého vůbec příjemný. Proto je vždy třeba přizpůsobit si interiér vlastnímu vkusu, abyste se zde cítili skutečně doma. Potřebuje-li vaše domácnost radikální zásah, vsaďte na tapety. Tapety a samolepicí dekorace obecně patří k velmi oblíbeným prostředkům, jak přizpůsobit váš interiér vašim potřebám. I z čistě praktických důvodů je tapetování mnohem méně náročné než malba. Ať už vezmeme v potaz přípravu, samotné malování a především následný úklid, vychází tapetování jako mnohem jednodušší.

Plot na venkov i do města

Máte-li vlastní dům, budete potřebovat plot. Nezáleží na tom, zda bydlíte v malé vísce, na periferii, nebo rovnou ve městě. Plot vám zajistí dostatek bezpečí a také soukromí. Nechcete být středem pozornosti sousedů a kolemjdoucích? Potom je pro vás ideálním řešením neprůhledný plot. Pokud navíc vaše zahrada sousedí s rušnou silnicí, oceníte dvojnásob pevný plný plot, který zastane i roli protihlukové stěny.

Oplocení by mělo být výsledkem procesu volby v souladu se stanovenými kritérii. To znamená, že byste měli mít předem stanovené preference, co je pro vás důležité a co má plot splňovat. Na základě toho si potom můžete vybrat ten nejlepší. Na trhu je k dispozici spousta různých řešení. Potřebujete si ujasnit, zda je pro vás důležitá odolnost plotu, zda si více potrpíte na pěkný design, nebo zda vyžadujete obojí. V tom případě vsaďte na betonové ploty. Betonové ploty zajistí stín, ochrání vás před nezvanou návštěvou a zároveň vám nejlépe poskytnou soukromí. Zalíbil se vám betonový plot a chcete ho také? Ozvěte se nám, jsme Kulkabex, s.r.o., poradíme s výběrem plotu, zajistíme návrh i realizaci. Dokážeme postavit plot i v členitějším terénu či na špatně dostupných místech.


Možná nevěříte, že by betonový plot mohl vypadat hezky, přesvědčte se proto na vlastní oči u nás ve vzorkové prodejně v Tupadlech u Čáslavi, kde máme k vidění různé typy betonového oplocení. Máte to do Čáslavi daleko? Podívejte se na náš web, kde pro vás máme online konfigurátor plotu. Ten umí na základě zadaných parametrů zobrazit vizualizaci plotu kolem vzorového domu. Lépe si tak představíte, jak by vybraný plot vypadal kolem domu. Můžete vyzkoušet více variant, porovnat je mezi sebou a vybrat tu pravou. Betonové ploty mohou mít různý design, díky tomu se hodí na venkov ke staršímu stavení i do města k modernímu domu. Vedle dekoru desek a sloupků si vyberte také barvu, zvolte vhodnou výšku plotu a tvar zakončení.